Vad du än behöver transportera, stor eller mindre container, är varje del i processen lika viktig. Vi ser till att dina varor kommer i tid, från punkt A till punkt B, inom utsatt leveranstid. Dessutom ser vi till att både lastning, transport och avlastning genomförs med hög kvalitet och till ett bra pris.


Kontakta oss »


Vi kör container i hela södra Sverige


Vi kör last i hela Skåne och södra Sverige. Den flexibiliteten gör att vi kan er frakta din container dit du vill; vissa orter når vi redan inom en dag. Dessutom har vi en stor kapacitet och kan hantera containrar i varierande storlekar, och våra lastfordon är alltid nya, hela och rena. Vi tycker om att ha ordning och det gäller både dina och våra affärer.

Miljögodkända transporter


Alla våra transporter är miljögodkända enligt EURO 6. Vi lägger oss vinn om att även göra våra lager miljövänliga, både när vi bygger och driften med LED-lampor och dylikt. Hållbart i alla led.
Hållbarhet innebär även god kundkontakt. Vår personliga kontakt och vår flexibilitet gör att många av våra kunder stannat i över ett decennium och vi hjälper varandras företag växa och må bra.

Vi har hållit på länge och kommer finnas kvar. Att ha nöjda kunder år ut och år in – det är vårt mål.

Vi håller vad vi lovar:

  • vi håller utsatt leveranstid

  • vi ger kan ange fasta priser

  • vi för en rak och tydlig kommunikation

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi hjälper ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar! Med rätt kompetens, kapacitet och erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för just din logistik. Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här intill så hör vi av oss och berättar vad vi kan göra för er!