Trygga containertransporter i Malmö med omnejd

Jobbar du som speditör? Eller kanske rederiagent? I vilket fall, så misstänker vi att du är i behov av en säker leverantör av transporttjänster.
Oavsett vad som transporteras – om det är fråga om en större eller mindre containertransport – så är varje del av processen lika viktig. Vi på Edström Logistics ser inte bara till att dina varor kommer från punkt A till punkt B inom utsatt leveranstid, vi ser till att både pålastning, körsträcka och avlastning sker med lika hög kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris.

Som transportföretag inom både transport och logistik är vårt mål att underlätta så att er verksamhet kan få mer plats och tid över för era kärnfrågor – ni får mer tid över att lägga på det ni gör bäst – vi sköter resten.

Vi anpassar vår transportlogistik efter era önskemål och behov. Avseende själva transporten resonerar vi enligt devisen att det som är fördelaktigt för miljön också är fördelaktigt för våra kunder. Våra transporttjänster har därför fördelar som till exempel:

  • Leverans av er container antingen med Sima-lift – för er som exempelvis saknar lastbrygga…
  • … alternativt på chassi.
  • Våra transporter utförs endast med fordon som är miljögodkända enligt EURO 6.

Vid frågor eller offertförfrågningar: Tveka inte att ta kontakt med oss på Edström Logistics! Välkommen att fylla i dina uppgifter här intill så hör vi av oss!

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi hjälper ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar! Med rätt kompetens, kapacitet och erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för just din logistik. Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här intill så hör vi av oss och berättar vad vi kan göra för er!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.