Välkommen till vårt lager i Malmö.

3pl, TPL eller tredjepartslogistik har vi varit bra på i över 120 år. Vi tillhandahåller lager och logistik, tredjepartslogistik (3PL) och vi är inte nöjda förrän du är nöjd. Vi arbetar flexibelt med lagerhanteringen, vi har erfarenheten att göra det smidigt och bra och vi jobbar proaktivt för att du som kund ska känna dig trygg och säker.

Hur 3PL i Malmö går till

Vi är strategiskt placerade och vi jobbar med hög kvalité på vår lagerhantering. Vi håller hög säkerhet och varsam hantering. Vi strävar efter att få vår personal att trivas, så att de vill stanna hos oss länge. Detta skapar kontinuitet och kvalité. God personalvård blir god service för dig.

Får lagra farliga varor

På våra 15 000 m2 i Malmö kan vi lagra alla typer av varor. Vi har tillstånd för brandfarliga varor, livsmedel, jordbruksvaror och vi har kan även ta hand om alkoholhaltiga drycker samt tullager.

Modern TPL och effektiv lagerhantering

Vi jobbar med den senaste tekniken och med moderna hjälpmedel försöker vi alltid hitta funktionella och resultatrika lösningar. Vår senaste investering är en Kardex Remstar LR 35, det senaste inom plockautomation. Detta för att öka effektiviteten och kvalitén. Vi investerar helt enkelt för framtiden.

Simon Edströms principer från 1891 håller än idag:

Rätt person och klara besked; det är så vi jobbar. Rak kommunikation och säkra lager; det är Edströms Logistics.

  • Surra lasten väl

  • Var förutseende

  • Var punktlig

  • Var lyhörd

  • Ge klart besked

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi hjälper ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar! Med rätt kompetens, kapacitet och erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för just din logistik. Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här intill så hör vi av oss och berättar vad vi kan göra för er!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.