Välkommen till vårt lager i Kungsängen, Stockholm.

3pl, TPL eller tredjepartslogistik; vad du än vill kalla det så är det vad vi är bra på. Vi tillhandahåller lager och logistik, tredjepartslogistik (3PL) med dig som kund i fokus. Vi har flexibiliteten, erfarenheten inom lagerhantering och engagemanget att tillfredsställa dina behov. Vi vill att du ska vara nöjd.

Hur 3PL i Stockholm går till

Vi är strategiskt placerade och vi jobbar med hög kvalité på vår lagerhantering. Vi tror på att god personalvård blir god service för dig. Vi jobbar på många sätt att få vår personal att trivas hos oss och på så vis får vi behålla dem länge. Detta skapar kontinuitet och kvalité.

TPL och lagerhantering i framkant

Förutom personalvård jobbar vi med moderna hjälpmedel, den senaste tekniken och vi försöker alltid hitta effektiva lösningar. Vår senaste investering är en Kardex Remstar LR 35, det senaste inom plockautomation. Detta i ett led för att öka effektivitet och kvalité. Vi investerar helt enkelt för framtiden.

3PL för farliga varor

På våra 13 500 m2 i Kungsängen, Stockholm förvarar vi alla typer av varor. Vi har tillstånd för brandfarliga varor, livsmedel, jordbruksvaror och vi har även skatteupplag för alkoholhaltiga drycker.

På Edströms Logistics jobbar vi fortfarande varje dag efter Simon Edströms principer från 1891:

Hos oss får du alltid prata med rätt person och du får klara besked. Rak kommunikation och säkra lager; det är Edströms Logistics.

  • Surra lasten väl

  • Var förutseende

  • Var punktlig

  • Var lyhörd

  • Ge klart besked

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi hjälper ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar! Med rätt kompetens, kapacitet och erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för just din logistik. Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här intill så hör vi av oss och berättar vad vi kan göra för er!