Vi är din logistikpartner för effektiva logistiklösningar

Edströms har lång erfarenhet som logistikpartner, faktum är att bolaget grundades för över 120 år sedan. Den kompetens vi har samlat på oss genom åren kommer dig som kund till godo och gör det lätt för oss att förstå och svara upp mot dina behov och kunna erbjuda dig effektiva logistiklösningar.

Vi är ett litet företag med personliga relationer till alla våra kunder, något som vi värdesätter högt. Vi engagerar oss i dig och ditt företag och vi har alltid våra kunders bästa i fokus. Företaget omsätter idag ca 60 miljoner per år och sysselsätter ca 30 personer och har en stark balansräkning vilket garanterar er som kund en trygghet för oss som leverantör.

Vi har idag ca 28 000 kvadratmeter varmlager vid våra två anläggningar i Malmö och Stockholm, utöver det erbjuder utomhuslagring till viss del under skärmtak. Detta ger er som kund en stor flexibilitet och möjlighet till expansion.

Vi på Edström Logistics kan ta hand om hela din logistik. Vi lagrar, hanterar och distribuerar dina produkter, så att du kan lägga din värdefulla tid och kraft på annat. Läs mer om vad som ingår i vår tredjepartslogistik eller som det också kallas, tpl.

Tveka aldrig att fråga oss om speciallösningar – vi löser det mesta.

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi är övertygade om att vi kan hjälpa ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar. Med vår kompetens och kapacitet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för din logistik. Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss och förklarar vad vi kan göra för dig!