Som tredjepartsleverantör tar vi hand om din logistik, lagerhantering och ditt lager. Med vår 100-åriga erfarenhet, dedikerade medarbetare och stora lokaler i Stockholm och Malmö kan vi ge dig en lagerlösning utöver det vanliga.


Beställ 3PL »


Eftersom vi är ett alldeles lagom stort företag kan vi ge dig en lösning som passar dig precis. För oss är du viktigast och som din tredjepartsleverantör kan vi erbjuda en helhetslösning som inkluderar lager, lagerhantering, fakturering och kundtjänst. Eller delar av den. Kanske handlar du med säsongsprodukter? Då vill du inte ha ett stort lager som står tomt större delen av året. Hos oss betalar du bara för den yta du använder – när du använder den.

Som din tredjepartsleverantör kan vi till exempel:

  • Stuffa & strippa.
  • Packa om din container och sortera godset.
  • Leverera ditt gods på utsatt tid.
Har du andra önskemål? Berätta!

Tredjepartsleverantör i över 40 år

Våra ledord är Service, Kunskap och Tradition. Vår mångåriga erfarenhet som tredjepartsleverantör innebär att vem du än frågar av alla våra anställda, från säljare till chaufförer, så får du klara, tydliga besked.

Vår tredjepartsleverans innebär:

  • totalt 28 000 kvadratmeter lager under tak

  • godkänt som tullager av Tullverket

  • livsmedelstillstånd

  • ADR - transport av farligt gods på väg

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi hjälper ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar! Med rätt kompetens, kapacitet och erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för just din logistik. Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här intill så hör vi av oss och berättar vad vi kan göra för er!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.