Effektiv tullhantering

Finns dina slutkunder i ett annat land?
Idag sker alls sorts handel, import och export över och mellan i stort sett alla länders gränser i en omfattning som aldrig tidigare skådats. Självklart ställer denna utveckling nya krav på alla led i transport- och lagerhanteringen. Därför har vi på Edström Logistics ett eget tullager i Malmö och erbjuder en anpassad och effektiv tullhantering!

Vi tar hand om alla era tullhandlingar

Vi på Edström Logistics är AEO-certifierade vilket innebär att vi är en godkänd ekonomisk aktör för tullhantering, enligt EUs gemensamma direktiv. På vårt egna tullager i Malmö lagras godset både tull- och momsfritt, och vi kan också bistå med andra tillhörande tullhanteringsuppgifter för att ytterligare underlätta för er verksamhet:

  • Importförtullningar
  • Begäran om exportklarering
  • Vi ser till att dina varor märks och packas på ett korrekt sätt…
  • .. och att alla övriga tullhandlingar är i sin ordning.

Genom att låta oss ta hand om tullhanteringen kan ni känna er säkra i förvissningen om att ert gods ombesörjs, förvaras och kontrolleras på ett korrekt sätt, och därmed frigörs mer tid för er att lägga på er kärnverksamhet!

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster inom tullhantering.

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi hjälper ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar! Med rätt kompetens, kapacitet och erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för just din logistik. Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här intill så hör vi av oss och berättar vad vi kan göra för er!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.