Du vill att någon tar hand om din logistik, lagerhantering och ditt lager i Stockholm? Vi kan göra allt det där – och lite till. I över 100 år har vi erbjudit våra kunder tredjepartslösningar som, så att säga, går lite utanför boxen.


Specialanpassad TPL i Stockholm


Beställ 3PL »


Vi råkar vara ett alldeles lagom stort företag och därför kan vi anpassa en lösning som exakt passar just dina behov och förutsättningar. Våra kunder är det viktigaste för oss och som din tredjepartsleverantör kan vi erbjuda en helhetslösning som inkluderar lager, lagerhantering, fakturering och kundtjänst, eller enbart delar av den – du bestämmer.

För dig som handlar med säsongsprodukter kan vi erbjuda ett lager som du bara betalar för när du använder det. På så sätt slipper du ha ett stort lager som står tomt större delen av året.


Tjänster tredjepartsleverantör erbjuder


Om du vill att vi tvättar ditt gods innan det går ut, ja då gör vi det. Vi kan packa om varorna, tömma din container eller sortera godset. Vi har en gedigen lagerlokal i Stockholm och engagerade medarbete, så vi kan lösa det mesta. Berätta för oss vad du har för behov och önskningar.


40 års erfarenhet av lagerhantering


Ledorden Service, Kunskap och Tradition innebär att vi som tredjepartsleverantör ger dig tydliga, klara besked, vem av oss du än frågar. Säljare eller chaufförer, vi har expertisen i alla led.

Testa oss gärna! Kontakta oss med dina önskemål.


Beställ eller få offert »

Det här är Simon Edström Logistic:

  • 14 000 kvadratmeter lager i Stockholm

  • godkänt som tullager av Tullverket

  • säkert lager & lagerhantering

  • livsmedelstillstånd

  • tillstånd för brandfarliga varor - ADR

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi hjälper ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar! Med rätt kompetens, kapacitet och erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för just din logistik. Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här intill så hör vi av oss och berättar vad vi kan göra för er!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.