Vi erbjuder 3PL i Stockholm
– lager & hantering

Ring oss i Stockholm »

Edström Logistics, Malmö, är ett tredjepartslogistikföretag som lagerhåller och distribuerar varor åt företag. Stockholmsfilialen ligger i Brunna Logistikpark, mellan Bro och Kungsängen. Hör av dig om du vill ha lättare logistik och lager.

Kontakta oss för logistik

Vi är riktigt bra på det vi håller på med: logistik. Vi kan lagring, hantering och distribution. Vi gör det vi är bäst på och genom att låta oss ta hand om ditt lager, orderhantering och din distribution i Stockholm så kan du göra detsamma. Hör av dig till oss så att du kan fokusera på din kärnverksamhet, så ser vi till att logistiken flyter. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa ditt företag i Stockholm med omnejd till en smartare och mer effektiv logistiklösning.

Tredjepartslogistik i stort lager i Stockholm

För bäst logistik i Stockholm har vi anpassade golv vid utlastningsytor, hissar och robotplock för e-handel och privatflöden och tio meter i takhöjd vilket ger oss yteffektiva och ett bra flöde.

Logistik för miljön

I vårt lager i Stockholm har vi tänkt extra mycket på miljön. Vi har enbart LED-belysning, och vi arbetar med miljöcertifieringen BREEAM, som certifierar byggnader ur miljösynpunkt, vilket gör att byggnaden och arbetet blir energieffektivt.

Ring oss i Stockholm »

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi är övertygade om att vi kan hjälpa ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar. Med vår kompetens och kapacitet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för din logistik. Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss och förklarar vad vi kan göra för dig!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.