Dina behov och ditt lagergods styr vårt tredjepartslager

Vi på Edströms Logistics har idag tredjepartslager (TPL) med både lagerhantering och logistik i Malmö och Stockholm (Kungsängen). Här kan vi erbjuda effektiv logistik och säker lagring som skapar stor flexibilitet för dig som kund. I våra lager har vi möjlighet att lagra många olika typer av gods, alla med sina specifika krav vad gäller förhållanden och format.

Vi sköter din lagerhantering

I Malmö så väl som i Stockholm stoltserar vi med hela 28 000 kvadratmeter varmlager med möjlighet till expansion. Det innebär att vi har gott om utrymme – både för att få plats med så många olika typer av lagergods som möjligt, men också för att erbjuda svängrum för en effektiv logistik i lagret. Utöver varmlagret erbjuder vi även utomhuslagring till viss del under skärmtak.

Säkra lager för ADR-förvaring i Stockholm och Malmö

Vi har tillstånd för att i bägge våra lager förvara ADR-klassat gods, dvs objekt som kan vara brandfarliga. Exempel på ADR-klassade föremål kan vara brandfarliga vätskor eller andra känsliga ämnen för användning inom forskning eller medicinindustrin.
Våra lager är även godkända av tullverket för att klassas som tullager. Utöver detta har vi säkerhetslager med extra utpräglat skydd, i skyddsklass 3. Våra lagerutrymmen har en smidig direktanslutning till både räddningstjänst och vaktbolag, så du kan vara trygg i vetskapen om att även känsliga ämnen lagras på säkraste och tryggaste sätt här hos oss på Edström Logistics.

Edströms Logistics har:

  • 28 000 kvadratmeter varmlager

  • Godkänt som tullager av Tullverket

  • Säkerhetslager, skyddklass 3

  • Inbrotts- och brandlarm

  • Direktanslutning till räddningstjänst och vaktbolag

  • Säker lagerhantering

  • Livsmedelstillstånd

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi hjälper ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar! Med rätt kompetens, kapacitet och erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för just din logistik. Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här intill så hör vi av oss och berättar vad vi kan göra för er!