Tredjepartslogistik innebär att du anlitar en tredje part för att sköta din logistik, lagerhantering och ditt lager. Detta är vad vi på Simon Edström gör bäst. Med våra stora lager i Stockholm och Malmö kan vi hjälpa dig med allt som har med tredjepartslogistik att göra – och lite till.


Beställ 3PL »


Vår bästa tredjepartslogistik


Vi är ett alldeles lagom stort företag, vilket innebär att du kan få det precis som du vill ha det. Vi ser till dig och dina behov och har utrymme nog att rymma allt ditt gods. Vi kan ta hand om delar av din tredjepartslogistik eller ge dig en helhetslösning inklusive lager, lagerhantering, fakturering och kundtjänst.
Med tredjepartslösning hos oss betalar du bara för det du använder. Om du handlar med säsongsbetonade produkter som du behöver lagra så som julpapper, glass eller sommardäck, så slipper du ha ett stort lager som står tomt större delen av året. Med tredjepartslogistik hos Simon Edström har du bara ett så stort lager som du behöver – när du behöver det.

Tredjepartslogistik med svårslagen kunskap


Våra ledord är Service, Kunskap och Tradition. Vi har en svårslagen erfarenhet (vi har ju varit i branschen i mer än 100 år) inom tredjepartslösning och du kan fråga alla våra anställda, från säljare till chaufförer, vad du undrar och få raka besked.

Vad behöver du för lagerlösning?

 • Du vill att vi tvättar ditt gods innan det går ut?

  Det fixar vi.

 • Du vill att vi packar om?

  Javisst.

 • Du vill att vi tömmer din container och sorterar godset?

  Självklart.

 • Har du andra önskemål?

  Berätta!

Lager

Hantering

Transport

Vi hjälper dig!

Vi hjälper ditt företag till smartare och mer effektiva logistiklösningar! Med rätt kompetens, kapacitet och erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lösningar för just din logistik. Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här intill så hör vi av oss och berättar vad vi kan göra för er!